Lauluja variksille
Ei saatavilla

Lauluja variksille

Hogan, Ruth

Kirpeä, toivoa herättävä lukuromaani parhaaseen brittityyliin 

Masha kantaa suurta surua. Hän hakee helpotusta tuskaansa maauimalan altaan pohjasta ja lohtua viktoriaanisen hautausmaan rauhasta. Kulkiessaan koiransa kanssa hautausmaalla Masha kohtaa erikoislaatuisen, variksia ruokkivan vanhan naisen, joka laulaa täysin palkein ja ohikulkijoiden tuijotuksesta piittaamatta. Mashan uteliaisuus herää eloon. 

Alice on yksinhuoltaja sanan varsinaisessa merkityksessä. Ei isovanhempia, setiä, tätejä, kummeja, ei minkäänlaista tukiverkostoa. Mattie-pojan murrosikä alkaa oireilla, mutta se on vain pieni paha verrattuna suurempaan varjoon, joka lankeaa tämän pienen perheen ylle. 

Ruth Hoganin eksentristen ja rakastettavien henkilöhahmojen tarina avautuu houkuttelevan viipyilevästi yksityiskohta kerrallaan. Lauluja variksille on viisas ja humoristinen tarina surusta ja siitä selviämisestä, mutta Hoganin heleimpinä nuotteina soivat ystävyys ja rakkaus. Vain ne saavat sydämemme lyömään niin, että todella tunnemme elävämme. 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523761889
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.