Henna Björk: Isku

Rönnbacka, Christian

Uutta timanttista dekkariviihdettä suositun Antti Hautalehto -sarjan luojalta

Christian Rönnbackan uuden dekkarisarjan avausosa Henna Björk: Isku lyö kansainvälisen rikollisjärjestön rumiin rattaisiin kovan kapulan, Henna Björkin.

Abdul, Emmanuel ja Ismail olivat tuskin kymmenvuotiaita, kun he joutuivat pahamaineisen, Toojayksi kutsutun komentajan lapsisotilaiksi Sierra Leonessa. Parikymmentä vuotta myöhemmin Abdul löytyy Suomesta tapettuna, ja poliisi poimii johtolangaksi viestin, jonka Abdul lähetti varoitukseksi Ruotsissa asuville sotatovereilleen tunnistettuaan Toojayn. Entinen komentaja on valmis vaientamaan heidät lopullisesti.

Supon ylitarkastaja Rautiainen lähtee seuraamaan johtolankaa Göteborgiin ja rekrytoi avukseen paikallisen virkavallan riveistä nuoren irakilaissuomalaisen Henna Björkin. Hän on ongelmalähiöiden jengiväkivallan asiantuntija ja kovissa liemissä keitetty poliisi, joka tekee ensin ja kysyy sitten, jos kysyy.

Tiheätempoisen dekkarisarjan ensimmäisessä osassa Henna Björkin helpolta kuulostava tehtävä tuoda entinen lapsisotilas Suomeen kansanmurhan todistajaksi muuttuu hengästyttäväksi pakomatkaksi, jossa pakenevien kintereillä juoksevat sekä rikolliset että poliisit kuin verikoirat.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523765436
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Uusirikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.