Eräänä elokuun iltana

Hislop, Victoria

Rakastetun Saari-romaanin kauan odotettu jatko-osa

Victoria Hislopin Eräänä elokuun iltana on Kreikan lähihistoriaan sijoittuva romaani kodin etsimisestä yhteiskuntaa ravistelevien mullistusten pyörteissä

Spinalongan saaren leprasiirtokunta suljetaan pysyvästi 25. elokuuta vuonna 1957. Joillekin päivä on suuren juhlan aihe, kun taas osa saaren asukkaista pelkää ulkomaailmaa enemmän kuin mitään muuta. Siirtokunnan sulkeutuessa yllättävä väkivaltainen hetki saa aikaan kauaskantoisia seurauksia. Aika pysähtyy paikoilleen Maria Petrakisille ja hänen sisarelleen Annalle, ja kaksi perhettä repeää erilleen Spinalongan tapahtumien vuoksi.

Siirtokunnan jäädessä menneisyyteen saaren asukkaat joutuvat kohtaamaan täysin uuden ja vieraan maailman, joka ei suhtaudu entisiin spinalongalaisiin ymmärtävästi tai ystävällisesti. Maria aloittaa oman matkansa kohti paikkaa, joka siintää hänen unelmissaan oikeana kotina. Hän joutuu myös huomaamaan, että menneisyyden tapahtumista huolimatta kaikki eivät ole valmiita jättämään heille tuttua saarta.

Victoria Hislop jatkaa Eräänä elokuun iltana -kirjassa Saari-kirjasta tuttujen hahmojen tarinaa ja tuo Kreikan lähimenneisyyden mullistukset elinvoimaisina lukijan eteen.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523765818
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.