Kostajan merkki

Rönnbacka, Christian

Kuolema ei unohda.

Christian Rönnbackan suositun Hautalehto-dekkarisarjan kymmenennessä osassa Kostajan merkki Antti Hautalehto palaa Porvooseen, jossa vastaan tulevat tutut kasvot, myös haudan takaa.

Antti Hautalehto on palannut Porvoon poliisiin jatkamaan työtään entisen ryhmänsä tutkinnanjohtajana. Suhde Leenaan on varovaisesti elpymässä, mutta he asuvat yhä erillään Antin majaillessa Leenan vanhempien merenrantamökissä. Antti ei kuitenkaan ole siellä yksin, vaan häntä tarkkaillaan läheisen kallion päältä.

Uusi rikostutkinta käynnistyy, kun Kotojärvi Golfin syrjäisen väylän griiniä parturoiva huoltomies löytää ruumiin. Ruumiissa on reikä, jollaista ei synny ampuma- eikä teräaseella. Tekotapaa selvitellään tarkemmin ruumiinavauksessa, jossa pannaan merkille myös vainajan tatuointi. Aurinko salamoineen ei jätä Antille epäilystäkään. Kyseessä on rikollisjärjestö Order of the Boltin jäsen.

Kymmenennen Hautalehto-dekkarin tapaus kytkeytyy vuosientakaiseen rikostutkimukseen. Menneisyys alkaa kietoa Antti Hautalehtoa synkkään viittaansa, eikä hän ole ainut, jonka henki on vaarassa. Tilanne pakottaa Antin pohtimaan valintoja. Seuratako omia moraalisia periaatteitaan, vai noudattaako lakia?

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523766594
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Uusirikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.