Olen juoksija

Hemmilä, Jari

Ihmiselle juokseminen itsessään edustaa mitä luonnollisinta liikuntamuotoa. Ihmisen varttuessa juoksemisen rooli vähenee, ja henkilöllä ei enää ole sisäsyntyistä tarvetta juosta. Usein keski-ikää lähestyvät ja keski-ikäiset kuitenkin kiinnostuvat juoksemisesta uudelleen, ja he haluavat kehittää itseään ja liittyä juoksijoiden yleismaailmalliseen heimoon.

Kirjan työkirjamainen rakenne välittää kaiken tasoisille juoksijoille uudenlaisia tapoja nauttia ja iloita juoksemisesta. Kirja perehdyttää juoksijan valittuihin teemoihin, ja lukemisen jälkeen hän voi kirjata aukeaman tyhjille riveille päätelmiä kehitystä vaativista aiheista.

Uudenlaisen juoksukirjan lyhyet, kirjeen kaltaisesti kirjoitetut kappaleet ohjaavat juoksijaa persoonallisella tavalla kohti juoksun fyysistä maailmaa ja henkistä elinpiiriä. Kun henkilöltä kirjan lukemisen jälkeen kysytään "kuka olet", voi hänen vastauksestaan "Olen juoksija" aistia juoksemisen sielukkuudesta nauttivan henkilön ylpeyden.

Jari Hemmilä (s. 1959) aloitti juoksemisen varsinaisesti vuonna 1973 ja 47 vuoden aikana hän on juossut yli 200 000 kilometriä. Vuosikymmenen aikana juokseminen on ollut kiinteällä tavalla osa hänen elämäänsä niin juoksijana, valmentajana, luennoitsijana kuin toimittajanakin. Kilpajuoksijana Jari Hemmilä voitti 1980-luvulla Suomen mestaruuksia ja edusti Suomea maaotteluissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523780095

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.