Poista paha olo

Juuti, Pauli

Huoli omasta ja läheisten terveydestä jäytää mieltämme pandemian oloissa. Itsestä ja muista huolehtiminen on hyvä asia, mutta liiallinen huolestuneisuus verottaa voimavarojamme. Pandemian, ydinsodan ja ilmastokatastrofin uhkat saattavat viedä meidät pelon ja ahdistuksen synkkään maailmaan. 

Pahan olon ja ahdistuksen armoille jääminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Ihminen kykenee muuttumaan. On olemassa lukuisia hyviksi havaittuja keinoja työstää pahan olon, ahdistuksen ja jopa masennuksen tunteita. Niiden käyttäminen vaatii kuitenkin paitsi osaamista, myös työtä ja vaivannäköä. 

Kirjassa opetetaan näiden menetelmien käyttämistä ja kannustetaan niiden harjoittelemista niin, että oma olotila paranee. Samalla saattavat monet jo unohduksiin jääneet tunnemöykyt löytää ratkaisunsa ja harjoituksia tekevä ihminen saattaa ohjautua henkisen kasvun tielle. 

Pauli Juuti, valtiotieteen tohtori, emeritusprofessori ja tietokirjailija. Hän on ennen eläkkeelle siirtymistään toiminut Johtamistaidon Opisto JTO:n tutkimusjohtajana sekä Lappeenrannan teknillisen yliopiston johtamisen ja organisaatioiden professorina. Hän on myös ollut Tampereen yliopiston henkilöstöasioiden ja johtamisen dosentti. Lisäksi hän on kirjoittanut yli 60 kirjaa sekä tutkimusjulkaisua. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523790261
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.