Heijastus menneisyydestä
Ei saatavilla

Heijastus menneisyydestä

Kontro, Miia

Lapseni sanoi syntyneensä tänne meidän luoksemme, koska hänellä oli minua ikävä. Hän kertoi olleensa pieni lapsi kuollessaan ja jatkoi: "Kun minä kuolin, minä elin!" 

Tunnetko selittämätöntä yhteyttä toisiin ihmisiin? Tunnistatko paikkoja, joissa et ole aiemmin käynyt? Tuntuuko sinusta, että olet kokenut tämän joskus ennenkin? 

Heijastus menneisyydestä on ensimmäinen tutkimus, joka käsittelee suomalaisten kokemuksia edellisistä elämistä. Kertomukset ja muistikuvat edellisistä elämistä antavat vastauksia siihen, miksi olemme syntyneet maan päälle ja miksi elämä on nousuineen ja laskuineen muotoutunut sellaiseksi kuin se on. Teos tutustuttaa sekä muinaisten suomalaisten kuolemakäsityksiin että tämän päivän aikuisten ja lasten autenttisiin kertomuksiin elämästä menneisyydessä. Se tarjoaa vertaistukea toisille kokijoille, tutkimustietoa ilmiöstä kiinnostuneille sekä inspiraatiota jokaiselle, joka haluaa laajentaa käsityksiään elämän ja kuoleman mahdollisuuksista. 

FM, TM Miia Kontro on teologian väitöskirjatutkija, tietokirjailija ja runoilija. Kontron esikoistietokirja Portilla (2018) käsitteli suomalaisia kuolemanrajakokemuksia. Kontro on haluttu luennoitsija ja innostava puhuja kuolemantutkimuksen ja henkisyyden aloilla. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523790391
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.