Rauha
Ei saatavilla

Rauha

Puro, Mira

Arvioitu ilmestymispäivä 15.9.2021.

Miksi mikään ei riitä tekemään minusta hyvinvoivaa? 

Ihminen syö silmillään ja korvillaan, suullaan ja sormillaan. 
Ihminen tuntee, tuumaa, tekee ja tuunaa oman hyvinvoinnin sydämessään. 

Kehon korjausopas -kirjassa Mira yhdisti ravinnon, liikunnan ja ajattelun voiman hyvinvoinnin kokonaisuudeksi. Merkityksellinen minä -kirjassa Mira yhdessä Marika Sarhan kanssa pohti ja harjoitutti mitä minuus on minulle, muille ja miten minän suhtautuminen maailmaan vaikuttaa elämän kokemiseen merkityksellisenä. Rauhassa saa sydän puheenvuoron. 

Mira Puro (os. Juntunen) on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi, somaattisen pilateksen ohjaajaksi ja reikihoitajaksi. Lisäksi Mira on opiskellut biokemiaa, psykologiaa, kiinalaista lääketiedettä, ravitsemusta sekä selityksiä maailmalle, energioille ja elämälle. Hän on loputtoman kiinnostunut kaikesta ”normaalista poikkeavasta” ja tieteen selityksistä niille. Mira työskenteli yli kymmenen vuotta lääketeollisuudessa ja TV:stä tuttujen brändituotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Rauha on Miran kolmas hyvinvointikirja (Kehon korjausopas, Readme 2018, Merkityksellinen minä, Readme 2019). Kirjassa yhdistyy kehon, mielen ja sydämen hyvinvointi. Harjoitusten ohjaamien tekojen avulla löydät sydämen valon eli rauhan ja riemun sekä hyvinvoinnin elämään. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523790728
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.