Syöpäkortti

Mäkelin, Henna

Sinä keväisenä aamuna Riikka Kirjavaisen vatsaan iskeytyy jääpuikko. Hänen vieressään istuva Marko kykenee vain itkemään kuumia kyyneleitä. Nelivuotiaan Aadan vakava sairaus repäisee ajan kahtia: ennen ja jälkeen. 

Miten selvitä, kun edessä selkeänä siintänyt horisontti peittyy yhtäkkiä sumuun? Mitä tehdä, kun syövän etäpesäkkeet alkavat levitä lapsen sijaan läheisissä ihmissuhteissa? Miten rakastaa, kun hellyys uhkaa pirstoa jäätyneen sydämen tuhansiksi sirpaleiksi? 

Henna Mäkelinin koskettava esikoisromaani on kasvutarina rakastamisen vaikeudesta. Siinä naistenlehtien ja sosiaalisen median lemmikki, Suuri Syöpäkertomus, paljastuukin valheeksi. Aadan syöpä ei olekaan Riikan perhettä vahvistava vihollinen, joka voitetaan yhtenä rintamana tai liima, joka tekee Riikan ja Markon parisuhteesta entistä vahvemman. 

Kuka Suuressa Syöpäkertomuksessa oikeasti taistelee ja mitä vastaan? Miten suuria taakkoja ihminen jaksaa sisällään kantaa sortumatta? Voiko rakkaus todella parantaa haavat? 

Henna Mäkelin on ammatiltaan toimittaja. Häneltä on aiemmin ilmestynyt tietokirja Kuolema -- kaikki mitä olet aina halunnut tietää (Kustantamo S&S). Mustan huumorin sävyttämä Syöpäkortti on hänen ensimmäinen romaaninsa.  

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523791978
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.