Avoimen mielen meditaatio

Taehye Sunim

Kirja Avoimen mielen meditaatio on koottu opetuksista, joita suomalainen buddhalaismunkki Taehye on kirjoittanut useiden vuosien kuluessa. Se on johdatusta meditatiiviseen elämäntapaan, joka pohjautuu mielenhiljaisuuteen ja tietoisenaolemiseen. 

Ajatuksemme, tunteemme ja fyysinen olemisemme on jatkuvassa liikkeessä ja muutoksessa. Avoimella mielellä voimme tarkastella itseämme ja maailmaa takertumatta pysymättömiin ilmiöihin. Hiljainen oleminen on ydinolemuksemme, joka voi olla läsnä myös hälinän ja ulkoisen kaaoksen keskellä, jos emme ole ajatusten, tunnekuohujen ja halujen vankeja.

Taehye sunim on opiskellut humanistisia tieteitä. Saanut vuonna 1982 buddhalaisen noviisivihkimyksen Thaimaassa, dharmanimi Mahapanna, ja vuonna 1987 täyden munkkivihkimyksen Koreassa. Opiskellut buddhalaisuutta mm. Thaimaassa, Koreassa, Japanissa, Taiwanissa ja Burmassa.

Toiminut aktiivisesti Bodhidharma-yhdistyksessä (eli vuonna 1947 perustetussa Suomen ensimmäisessä buddhalaisyhdistyksessä, jonka aiempi nimi oli Buddhismin ystävät ry).

Asuu kissoineen vuodesta 1992 pääasiallisesti Italiassa, jossa on perustnut vuonna 2000 Musang Am nimisen pienen luostarin.

Julkaissut kirjoituksia sekä buddhalaisten tekstien käännöksiä suomeksi ja italiaksi.  

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523792098
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 29.53
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.