Moniosaamisen renessanssi

Ruuska, Inkeri

Haaveiletko urasta, jossa voit yhdistää monia mielenkiinnon kohteita, harrastuksiasi tai erilaisia vahvuuksiasi? Oletko pohtinut, miten voisit kehittää itsellesi monipuoliseen kokemukseen rakentuvan omannäköisen uramaiseman perinteisen uraputken sijaan? 

Tämä kirja ja tulevaisuuden työmaailma ovat kuin luodut sinulle. Työelämässä on alkanut uusi aika - moniosaamisen renessanssi. 
Syvällistä asiantuntemusta ja keskittymistä yhteen alaan kerrallaan on perinteisesti pidetty työelämässä kunniassa, mutta tulevaisuudessa saamme elantoamme eri tavalla. Ei ole enää vain yhtä uraa, yhtä työpaikkaa, ammattia tai koulutusta. Työ on irtaantunut ajasta ja paikasta ja se irtaantuu tulevaisuudessa yhä enemmän myös työsuhteesta. Yhä useampi luo itselleen työtä. Tulevaisuuden työelämän edelläkävijät ovat renessanssi-ihmisiä, jotka yhdistävät työssään ja urallaan monenlaista osaamista ja työn muotoja. 

Kirja on opas, jonka avulla muutoshaluiset, uteliaat tai herkästi monesta asiasta innostuvat voivat rakentaa monimuotoisen uramaiseman. Kirjaan voivat tarttua myös henkilöstöammattilaiset, esihenkilöt tai valmentajat, jotka haluavat tukea moniosaajia työelämässä. 

Kirjaan on haastateltu asiantuntijoita ja monimuotoista työtä tekeviä ammattilaisia, jotka jakavat omat kokemuksensa ja vinkkinsä. Kirjan sisältämien käytännön tehtävien avulla monimuotoisen uramaisen suunnittelu on helppo aloittaa. 

Inkeri Ruuska on kokenut työelämän asiantuntija, joka on vaihtanut urallaan alaa ja kouluttautunut uudelleen. Hän on tehnyt töitä johtajana, organisaatioiden kehittäjänä, valmentajana ja tutkijana yritys-, yliopisto- ja järjestömaailmassa. Hän on työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, oikeustieteen maisteri ja sertifioitu business coach. Tällä hetkellä hän on yrittäjä, joka toimii asiantuntijana ja valmentajana organisaatioissa. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523792135
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 36.13
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.