Big Rich Money - Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa

Presnal, Katja

Big Rich Money keskittyy strategiseen liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnitteluun, ja avaa miten ideasta rakennetaan tuottava yritys. Olemme tunnistaneet seitsemän yleisintä syytä miksi yritykset epäonnistuvat, ja kirja antaa konkreettisia neuvoja miten välttää tekemästä näitä virheitä. 

Kirjassa opetetaan mm. miten: 
● luodaan yrityksen kasvu ja menestys 
● myydään ja markkinoidaan tarinankerronnan avulla 
● luodaan dynaaminen markkinointistrategia jolla saadaan lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä tuloksia 
● tehdä kannattavuuslaskelmat tavalla joka ei puuduta 
● miten tehdä strategista yhteistyötä nopeuttaakseen yrityskasvua 
● vältetään yleisimpiä yrittäjien tekemiä virheitä 

Kirja on ajankohtainen ja käsittelee miten Covid-19-pandemia on vaikuttanut liiketoimintaan, ja kannustaa etsimään pivotointimahdollisuuksia. 

Kirjassa esitellään liiketoiminnan sanastoa ja perusasioita uudella tavalla, ja kirjasta saa enemmän irti kun on jo liiketoiminnasta jotain kokemusta, mutta se on kirjoitettu selkeällä kielellä, ja teoriat selitetty konkreettisten tarinoiden avulla loogisesti. 

TEKIJÄT: 
Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite ovat uuden Insider Society-nimisen yrittäjäyhteisön perustajia. Insider Society keskittyy auttamaan naisyrittäjiä ja foundereita kasvattamaan yrityksiään nopeammin. 

Katja Presnal on suomalainen liiketoiminnan ja markkinoinnin strategi, ja sarjayrittäjä. Katja löi läpi yhtenä vaikuttaja- ja sosiaalisen median markkinoinnin pioneerina jo vuonna 2008, jonka jälkeen on työskennellyt markkinointitoimistossa New Yorkissa ja konsulttina. Hän oli rakentamassa Walmartille maailman ensimmäistä vaikuttajamarkkinointiin keskittyvää digitaalista strategiaa, jonka jälkeen hän auttoi Collective Bias-nimistä markkinointitoimistoa rakentamaan yhden Yhdysvaltojen suurimmista vaikuttajamarkkinointitoimistoista (jonka Inmar osti). Hän on voittanut 7 American Advertising Awards-palkintoa ja hän on ollut esillä lehdissä kuten New York Times, Forbes ja Advertising Age. Hänen asiakkaitaan on ollut mm. Abbott, Colgate, CoverGirl ja Hershey. Hän on kirjoittanut kirjan Instagram as your Guide to the World - How, What and Who to Search and Follow on Instagram to Help You Travel the World (2013). Katja muutti takaisin Suomeen muutama vuosi sitten ja asuu Espoossa. Hän omistaa Skimbaco Lifestyle-blogin ja Presnal5 markkinointitoimiston. 

Candice Kilpatrick Brathwaite on amerikkalainen digitaalisen markkinoinnin strategi ja toiminut konsulttina kymmenen vuoden ajan. Candice on tehnyt sisältöstrategiaa muutamille maailman tunnetuimmille luksusbrändeille kuten BMW:lle ja Möet Chandonille, sekä lupaaville startupeille. Hän on myös toiminut Yahoo News-digitaalisessa mediassa etusivun editoijana ja luonut vaikuttajamarkkinointikampanjoita sekä digitaalisen strategian suurille kuluttajabrändeille kuten Duane Reade. Hän on aikaisemmin kirjoittanut kirjan PR Secrets No One Will Ever Tell You: How Influencers Can Make Money Partnering With Brands (2014) yhdessä Betsy Smithin kanssa. Candice on asunut vuosia Aasiassa, ja asuu tällä hetkellä New York Cityssä.  

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523792241
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 36.13
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.