Uupuneen ääni

Karjula, Lari

"Toimin kuin robotti, suoritin entistä enemmän. Ihmiset ympärillä tykkäsivät siitä ja kannustivat reaktioillaan jatkamaan toimintaani. Sitä jatkui jonkin aikaa, kunnes siihen tuli stoppi. Olin uupunut."

Lari Karjula oppi lääkärinä, miten tunnistaa uupumuksen, työuupumuksen ja masennuksen. Vaikka ymmärtäisi uupumiseen liittyvän diagnostiikan, voi olla vaikea käsittää, mitä uupunut ihminen käy läpi. Millaiselta asiat, ihmiset ja toiminta oikeasti näyttävät uupuneen silmin?

Uupuneen äänessä Karjula pyrkii keksimään ratkaisuja uupumisen välttämiseen. Millaisella johtamisella ja organisaatiokulttuurilla uupumuksia voidaan välttää? Kirja on suunnattu erityisesti johtajille, esihenkilöille ja kaikille niille, jotka haluavat rakentaa ympärilleen yhä parempia tiimejä, joissa ihmiset jaksavat eivätkä uuvu.

Lääkäri ja yritysvalmentaja Lari Karjula on aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja ihmisyydestä. Kirjallaan hän haluaa tuoda esiin hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä toimenpiteitä, jotka ovat helposti toteutettavissa.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523792616
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 69.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.