Liian nätti masentuneeksi

Nyman, Sohvi

Mitä jos masennus onkin tunnevälttelyn tila, josta voi parantua kohtaamalla itsensä ja tunteensa? Muuttamalla niitä uskomuksia ja elintapoja, jotka ovat vaikuttaneet masennuksen syntyyn?

Tutkimusten mukaan suomalaisia pidetään maailman onnellisimpana kansana. Silti noin puoli miljoonaa heistä syö mielialalääkkeitä - moni aivan turhaan. On olennaista selvittää, miksi ylipäätään on masentunut: masennukseen on aina olemassa yksi tai useampi juurisyy, jotka pitää ensisijaisesti selvittää ja ratkaista.

Tämä kirja on sinulle, joka olet sairastunut masennukseen, kamppailet toistuvan masennuksen kanssa tai olet toipumassa masennuksesta. Tavoittena on saada sinut voimaantumaan, paranemaan, pääsemään eroon masennuksesta, tulla diagnoosin uhrista selviytyjäksi sekä ottamaan vastuu omasta elämästä - sanoa elämälle "kyllä".

Lue rohkaisevia paranemistarinoita sekä asiantuntijoiden näkemyksiä elämäntapojen, uskomusten ja ravinnon vaikutuksesta mielenterveyteen. Kirja tarjoaa myös näkökulmaa luonnolliseen lääkkeettömään paranemiseen.
Kirja sisältää myös harjoituksia, joiden avulla oivallat masennuksesi syitä. Sukellat ydintunteisiisi ja saat keinoja oman mielenterveyden kunnossa pitämiseen ja masennuksen ennaltaehkäisemiseen.

Sohvi Nyman on ihanuusvalmentaja, stylisti ja kirjailija, joka paini vuosia toistuvan masennuksen kanssa, kunnes selätti sen. Sohvilta on aiemmin ilmestynyt muun muassa kirja Olet ihana - Uskalla rakastaa itseäsi (2020).

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523793750
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.