Kirjeitä New Yorkista

Salminen, Teemu

Kukaan suomalainen jazzmuusikko ei ole päässyt niin pitkälle yhtä nuorena kuin New Yorkiin 22-vuotiaana Thad Jones / Mel Lewis Orchestran trumpetistiksi rekrytoitu Simo Salminen. Sittemmin hän soitti lead-trumpettia myös Buddy Richin, Mel Lewisin ja Machiton orkestereissa. Nopea nousu huipulle vaati kuitenkin veronsa, ja ikäpolvensa lahjakkaimpiin kuuluneen jazztaiteilijan ura huipulla kesti vain alle kymmenen vuotta.
Simo Salminen vanhempi veli Teemu Salminen, itsekin yksi suomalaisen big band -jazzin uranuurtajista, kertoo Simon tarinan myötäelävästi ja rehellisesti. Kirja kuvaa veljesten yhteistä lapsuutta, etsiytymistä musiikin pariin ja heidän myöhempiä urapolkujaan jazzin parissa. Teos antaa elävän kuvan suomalaisen huippujazzin ensi askelista maamme rajojen ulkopuolella. Ennen kaikkea Kirjeitä New Yorkista kuitenkin on koskettava tarina Simo Salmisen, suomalaisen huipputrumpetistin elämästä ja sen päättymisestä.

Kustantaja: Aviador
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523810716
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 78.883

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.