Päätoimittaja

Korhonen, Riitta; Ollikainen, Hannu

Saako rattijuoppoudesta kärähtäneen kunnallispampun nimen julkistaa? Herättääkö bikinikuva kannessa pahennusta? 

Entä miten suhtautua, kun yritys uhkaa vetää ilmoituksensa pois mediasta? Painostavatko päättäjät medioita, onko toimittajilla omia agendoja? 

Entä miksi päätoimittaja ostaa torilta pullaa matkalla poliisikuulusteluun? 

Päätoimittaja-kirjassa 17 entistä ja nykyistä päätoimittajaa kertovat, millaista on sananvapauden arki. Millaisia sananvapauteen liittyviä asioita toimituksissa päivittäin ratkotaan, ja miten mediat takaavat oikean tiedon välittämisen valeuutisten ja somepöhinän keskellä. 

Kirjan päätoimittajat työskentelevät eri puolilla Suomea ja eri puolilla mediaa: suurissa ja pienissä sanomalehdissä, aikakauslehdissä, televisiossa, uutistoimistossa ja median sisäisessä sääntelytyössä. He edustavat eri sukupolvia, erilaisia taustoja ja monenlaisia urapolkuja. 

Sananvapaus on perusoikeus, johon suhtaudutaan juhlavasti ja kunnioituksella. Miten media tätä perusoikeutta käyttää? Päätoimittaja - työtä sananvapauden arjessa -kirja on ensimmäinen sananvapauden arjen toteutuksesta päätoimittajan näkökulmasta kertova tietokirja.  

Kustantaja: Siltala
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523880085
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 07
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.