Lapsen kielenkehitys - vuorovaikutuksen, leikin ja luovuuden merkitys
Ei saatavilla

Lapsen kielenkehitys - vuorovaikutuksen, leikin ja luovuuden merkitys

Niemitalo-Haapala, Elina; Haapala, Sini; Ukkola, Soile

Lapsen kielenkehitys etenee nopeasti vastasyntyneestä tuhisijasta maailman ihmeitä pohtivaan ja sujuvasti keskustelevaan esikoululaiseen. Vuorovaikutuksella, leikillä ja luovuudella on suuri merkitys lapsen kielenkehitykselle. 

Kirjassa kerrotaan lasten tyypillisistä kielen, puheen ja vuorovaikutuksen piirteistä sekä niihin vaikuttavista tekijöistä. Teoksessa on runsaasti käytännönläheisiä keinoja ja toimintatapoja kielenkehityksen tukemiseen. Se sopii niin kasvatus-, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja opiskelijoille kuin vanhemmille. 

Elina Niemitalo-Haapola ja Sini Haapala ovat logopedian yliopistonlehtoreita ja Soile Ukkola puheterapeutti ja yliopistonopettaja. Heillä on kokemusta sekä kuntoutus- ja ohjaustyöstä että koulutuksesta ja tutkimuksesta. Myös muut kirjoittajat ovat lapsen kielen ja sen kehityksen erityisasiantuntijoita.  

Kustantaja: PS-Kustannus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524519571
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 14.12

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.