Kuoleman valttikortit

Willeford, Charles


Kolmen vuoden takaisen murhan tutkimukset etenevät hienosti. Hoken aikoinaan kiven sisään toimittama tappaja muuttaa asumaan vastapäiseen taloon. Ja Hoken tyttären tukka on sininen. Mutta nyt Hoken on jätettävä entinen elämänsä taakseen ja tekeydyttävä pummiksi.

Käy ilmi, että se ei ole kovinkaan hankalaa. Hoke luopuu tekohampaistaan, lompakostaan ja aseestaan hiostavalla Tamiani Traililla – valtatiellä, joka yhdistää Miamin ja Naplesin alligaattoreita vilisevän Evergladesin. Hoken pomo, apulaispoliisipäällikkö Willie Brownley, on järjestänyt pikku seikkailun valepuvussa. Ja mikä seikkailu siitä syntyykään... Hoke astuu eteläisen Floridan tomuisessa nurkkauksessa haitilaisten siirtotyöläisten, soppakeittiöiden ja unohdettujen prostituoitujen maailmaan. Hän tapaa korventavassa helteessä miehen, joka on lähetetty tappamaan hänet – Evergladesin vaarallisimman pedon…

”Kukaan ei kirjoita parempia dekkareita kuin Charles Willeford.”
– dekkarikirjailija Elmore Leonard

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524710480
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.