Human Punk : Vapaus on suuri vankila

King, John

Nuoren Joe Martinin vuoden 1977 kesä on punkkia, reggaeta, diskoja, tyttöjä, varastettuja autoja ja kesätyötä kirsikanpoimijana. Elämä Lontoon esikaupungissa 15-vuotiaana on makeaa – kunnes Joe ja hänen paras ystävänsä Smiles saavat turpiinsa ja heidät heitetään kanaaliin. Smiles sekoaa, ja tästä alkaa painajainen, joka tuntuu seuraavan Joeta kaikkialle.

Vuonna 2000 Joe on DJ ja elää jälleen makeaa elämää... kunnes kasvot menneisyydestä pakottavat hänet elämään vuoden 1977 traagiset tapahtumat uudelleen.

”Kingin luomat yksityiskohdat ovat yhtä teräviä kuin hänen henkilöidensä kielenkäyttö, ja hänen luomuksensa ovat etevän kolmiulotteisia: yhtäältä oivaltavia ja hauskoja, toisaalta hajalla. Aivan kuin oikeat ihmiset.”
– The Face

"Romaani sisältää uskottavaa ja kiinnostavaa ajankuvausta, ja kirjoittajan tiedot Lontoon 1970-luvun lopun alakulttuureista vakuuttavat. Kokeneen Juha Ahokkaan suomennos on ketterä. Siihen sisältyy intertekstuaalisina vitseinä muitakin Suomi-punkin klassikoita kuin Pelle Miljoonalta napattu romaanin alaotsikko."
- Jaana Puustel, Länsi-Savo

"Juha Ahokkaan suomennos on onnistunut tavoittamaan myös lyyrisyyden, jota King harrastaa tajunnanvirtajaksoissa."
- Marianne Roivas, Karjalainen

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524711258
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.