Kameleontti

Loriga, Ray

Tokio ei välitä meistä enää -teoksen kirjoittajan vakuuttava varhaisteos. Tämä romaani myytiin loppuun kirjoittajan kotimaassa Espanjassa 10 päivässä. Camusiin ja Salingeriin verrattu ja riemukkaan vastaanoton Suomessakin saanut Loriga (s. -67) johdattaa lukijan tällä kertaa nuoren miehen mielen sokkeloihin.

Nuori mies lukitsee itsensä huoneeseen elääkseen omassa, päänsisäisessä maailmassaan. Hän yrittää löytää jotain mikä tekisi elämästä elämisen arvoista: stimulantteja, rokkia ja unelmia, joissa sankarit onnistuvat pakenemaan täydellisyyden tyrannialta. Romaanin erikoisuus ja houkutus on sen kielen ja rakenteen anarkistisuudessa – se on vastaisku niin kutsutulle korkealle kirjallisuudelle.

Lisätietoa kirjailijasta:
http://www.likekustannus.fi/kirjailijat/loriga.htm


”Rockin hengessä taottu kirja.”
– El Mundo

"Lorigan vimmainen ja tavattoman ilmeikäs kieli on jälleen kerran se porkkana, joka tekee tekstistä niin tappavan luettavan."
– Hannu Blommila, Tähtivaeltaja

"Tartuin kirjaan vain selaillakseni sitä, mutta käteni ei suostunut päästämään irti."
- Inka Nousiainen, Image


Tokio ei välitä meistä enää -teoksesta kirjoitettua:

”Kielellisesti Lorigan teos on vahva taidonnäyte, jonka kiihkeän runollinen kerronta tempaisee maailmoihinsa, ympäristöihin, jotka voi melkein maistaa kielenpäällään. Jopa pienet ja irrallisen oloiset yksityiskohdat on pakattu täyteen merkityksiä sekä absurdejakin vertauskuvia. Tulos on yhtä romaania suurempi kirjallinen kokemus.”
– Toni Jerrman, Helsingin Sanomat

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524711685
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.