Älä katso heitä silmiin

Trosell, Aino

Jos sydän vielä sykkii -dekkarista tuttu Siv Dahlin on pestautunut siivoojaksi tunturihotelliin, jossa järjestetään kansainvälinen konferenssi. Hän joutuu keskelle dramaattisia tapahtumia, kun puolustusvoimien komentajaa ammutaan ja yksi vieraista katoaa jäljettömiin.

Ruotsalainen arvostelu- ja yleisömenestys.

"Avoimesti yhteiskunnallinen dekkari on totisesti ruotsalaisten kuningaslaji! Tätä suuntausta Aino Trosell edustaa mestarillisesti."
– Brita Passi, Iltalehti

"Aino Trosellin rikosromaani on nautittava lukea ja herättää lukijassa ajatuksia ja syviä tunteita. Se on viiltävän tarkka kuvaus ihmisestä, pienestä tai suuresta, ja hänen suhtestaan lähimmäisiinsä."
– Pertti Vuorinen, Ruumiin Kulttuuri

"Lukija tajuaa, että [kirjassa mainitut nimettömät] henkilöt ovat kirjan nimettyjä hahmoja, mutta ei tiedä, kuka on kukin. Tekniikka heittää lukijalle haasteen, mikä ei ole suinkaan huono juttu."
– Marja Aaltio, Aamulehti

"Syrjäkylien elämäntapaa ja miljöökuvausta Kerstin Ekmanin tyyliin."
– Ritva Pekkanen, Kodin Kuvalehti

"Tapahtumien vyöryn keskellä jännittävintä kirjassa on ihmisten mielenvyöry. Jokaisella on kipeät salaisuutensa, jotka voivat muodostua tuhoisiksi tai rakentaviksi."
– Annamari Saure, Me Naiset

"Dekkari vangitsee lukijansa jo ensisivuillaan, ja pitää otteessaan aina viimeiselle sivulle saakka, kuten kelpo dekkarin tuleekin tehdä."
– Sirpa Sutinen, Uusi Nainen

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524711838
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.