Sielun ohjaama elämä
Ei saatavilla

Sielun ohjaama elämä

Moore, Thomas

Thomas Mooren menestysteos on lähtölaukaus sielulliselle löytöretkelle. Kauniiden puupiirrosten kehystämät esseet ovat viiltokuvia vaihtoehtoisista mielenmaisemista. Ne ovat itsetutkiskelun tienviittoja, ihmisen luovien mahdollisuuksien kartoitusta aikamme henkisessä autiomaassa.

Moore etsii arkipäivän runoutta ja sielun unohdettuja ulottuvuuksia. Hänen runollinen mutta käytännönläheinen kielensä vetoaa niin älyyn kuin vaistoihinkin. Aito luovuus ja hengellisyys löytyvät ajan ja ikuisuuden leikkauspisteestä, ruumiillisuuden rakastamisesta ja pyhyyden havaitsemisesta elämän arkisimmissakin ilmiöissä. Mooren mukaan esimerkiksi seksuaalisuus on uskonnon sukua ja vuode alttareista intiimein.


”Aina silloin tällöin törmää kirjoihin, jotka luettuaan haluaa antaa ystävilleen ja läheisilleen; Thomas Mooren Sielun ohjaama elämä on tällainen kirja. Armoton – ja samalla hyvin lohdullinen.”
– Sanna Maskulin, Yhteishyvä

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524712408
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: T11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.