Vahva näyttö

Servo, Martti

Kirja kaikille musiikin ystäville, olitpa sitten servertikko tai tabula rasamainen untuvikko. Sisältää Martin ja Napanderin julkaisemat laulut sanoineen ja muistojen kuva-albumin servomaisin selityksin varustettuna.


"On annettu Vahva näyttö!
Tämä kirja on suuri mahdollisuus musiikin ystävälle. Martti Servo ja Napander ovat kuulleet kentän voimistuvan äänen, orkesterin kirjalliset työt kantaneet mahtavan hedelmän. Kauan toivottu teksti- ja sävellysteos on nyt kädessäsi, olitpa sitten Martin asioihin perehtynyt entusiasti tai tabula rasamainen untuvikko. Napanderin pelinavaus kirjallisella puolella on joka tapauksessa polkaistu päivänvaloon.

Tämä pehmeäkantinen laulu- ja soittokirja on nimensä mukaisesti tyrnä paalutus musiikkikirjallisuuden alati kilpaillulla saralla. Kirja sisältää kaikki Martin ja Napanderin julkaisemat laulut sanoineen ja sointuineen. Neljä studioalbumia karvoineen ja nahkoineen - täydennettynä kunkin pitkäsoiton tyhjentävällä luonnehdinnalla. Eikä siinä kaikki. Sävelten ja sanojen tahdittama teos on myös kaikenkattava kuva-albumi. Vahvan näytön kymmenet ja taas kymmenet kuvat kertovat Erkan, Maunon, Moodyn, Löysän, Martin ja ystävien elämästä. Menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden siemenet ovat itämisvalmiudessa tämän kirjan otoksissa. Kuvat on kaiken varalta varustettu asiaankuuluvilla tuoteselosteilla. Virhemahdollisuutta ei ole. Kiveä ei ole jätetty kiven päälle. Lisäkysymyksiin ei löydy säätövaraa.

Laulukirja on nyt käytössäsi avaimet käteen periaatteella. Anna pannun puhuttaa. Missä leirikitara nuotiossa kuumenee ja laulunälkä sielua korventaa. Siellä sinulla on mahdollisuus vahvaan näyttöön. Tartu siihen.

Vahva näyttö. Kotiin, kouluun, reissuun ja itseopiskelijalle!

Terveisin,
Martti Servo"

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524712491
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.