Levottomat 3: Kun mikään ei riitä

Moon, Lara & Virtanen, Minna

Kevään uusi elokuvahitti!

Jonna on äiti, vaimo, sisko, uranainen – kaikkea mistä monet voivat vain haaveilla. Hänen elämänsä näyttää täydelliseltä: ihana aviomies, kaksi suloista lasta ja loistelias ura mainostoimistossa. Työssään menestyvällä Jonnalla on aikaa itselleen ja kunnostaan huolehtimiselle. Rahastakaan ei ole puutetta. Hän hakee kuitenkin lisää sisältöä arkisten rutiinien keskelle muuttumalla hetkittäin asiallisesta liikenaisesta viettelijättäreksi. Seikkailuissaan hän tapaa veroisensa pelurin, komean Aleksin.

Tarinaa värittää Jonnan taiteilijasisko Sanna, jonka rakkauselämän kiemurat eivät ole yksinkertaisia. Hän on kateellinen Jonnan menestykselle, vaikkakin aito siskonrakkaus paistaa läpi sekä hyvässä että pahassa.

Jonna tutustuu televisiopsykiatri Noraan. Tämä on kansan rakastama seksuaaliterapeutti, joka omassa tv-ohjelmassaan saa ihmiset puhumaan ongelmistaan. Nora yrittää estää Jonnaa pilaamasta elämäänsä, sillä hän näkee Jonnan tuhoavan addiktion...

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524712859
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 77.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.