Toisinajattelun tiekartta

Lausti, Tapani

Julkisessa keskustelussa tuodaan harvoin esiin radikaalisti vaihtoehtoisia näkemyksiä. Syntyy mielikuva, että elämme annetussa todellisuudessa, jossa muutokset ovat mahdottomia ja vaikutusmahdollisuudet olemattomat.

Pitkän linjan yhteiskunnallinen toimittaja Tapani Lausti kumoaa yleisenä totuutena pidetyn väitteen toisensa jälkeen. Nykymuotoinen talousjärjestelmä ei ole ainoa mahdollinen, eivätkä yhteiskuntamme ole tulleet päätepisteeseensä. Näennäiset umpikujat vain pyritään sinetöimään vaihtoehdottomuuden saarnoilla, jotta suuryritykset ja suurvallat saisivat rauhassa ajaa etujaan. Talouden vapautumisella ei ole mitään tekemistä kansalaisvapauksien kanssa.

Toisinajattelun tiekartta paikkaa valtamedian jättämiä aukkoja kartoittamalla vapaan ajattelun perinnettä ja viitoittamalla sen tulevaisuutta. Teos ruokkii yksityisen ihmisen realistisia haaveita oikeudenmukaisemmasta arjesta ja kannustaa toimimaan sen toteuttamiseksi.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524714280
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 30111

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.