Karnevaalit

Antoni, Robert

Räävittömän hauskan Isoäitini eroottiset kansantarinat -romaanin kirjoittajan uutuus Karnevaalit kaappaa lukijan mukaansa matkalle, joka ulottuu tämän päivän New Yorkista Trinidadin karnevaalien pyörteisiin ja saaren vuoristoisiin maisemiin.

William Fletcher on kunnianhimoinen kirjailijanplanttu, joka on paennut länsi-intialaisia juuriaan ja menneisyytensä mörköjä New Yorkiin. Greenwich Villagessa hän törmää sattumoisin kapakassa kahteen lapsuudenystäväänsä – Racheliin, joka on hänen pysyvästi päähän kihahtanut eloisa ensirakkautensa ja Lawrenceen, takapihojen pilkkakirveeseen, jonka on onnistunut päästä saaristipendiaattina Oxfordiin opiskelemaan.

Hilpeässä humalassa ystävykset päättävät palata kotisaarelleen Trinidadiin jokavuotisten karnevaalien aikoihin. Juhlat alkavat hillittömän hauskanpidon humussa, ganjatötsyt kiertävät ja Carib-olutta kulutellaan calypson hakkaavan rytmin tahtiin. Vähitellen ekstaasi kuitenkin hiipuu ja tilalle hiipii ahdistus. Saaren painostava historia pitää ihmisiä yhä rautaisessa otteessaan.

Yhdysvaltalainen Robert Antoni (s. 1958) on viettänyt lapsuutensa Bahamasaarilla ja pitää itseään henkeen ja vereen karibialaisena. Hän on latinalaisamerikkalaisen kirjallisuuden tohtori ja työskentelee Miamin yliopistossa luovan kirjoittamisen professorina.
Karnevaalit on hänen kolmas romaaninsa.


"Antoni päihittää eksoottisten makujen ja tuoksujen kuvauksessa parhaimmatkin matkaoppaat."
- Anni Valtonen, Helsingin Sanomat

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524715805
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.