YUP – Helppoa soiteltavaa 2

Martikainen, Jarkko

YUP sen kuin parantaa juoksuaan! Suomen kieroin orkesteri teki vuonna 2004 historiaa. Se julkaisi kokoelmalevyn, dvd:n ja nuottiteoksen, joista jokainen osoittautui myyntihitiksi. Helppoa soiteltavaa oli Suomessa ennennäkemättömän laaja rocknuottiteos, joka revittiin käsistä. Kakkososa vastaa kärsimättömien fanien toiveisiin esittelemällä kymmenen uutta uljasta YUP:n läpimurtovuosien rutistusta.

Kirjan kappaleet ovat jälleen fanien valitsemat ja niitä koristavat Suomen maineikkaimman rockvalokuvaaja Tomi Palsan kuvat sekä YUP-miehistön omalaatuiset kertomukset kappaleiden taustoista. Kakkososa kattaa biisit Lihavia luurankoja, Me viihdytämme teitä, Normaalien maihinnousu, Rakkaus on pesti hulluuteen, Rankat ankat, Joutilas, Hyvä hypnoosi, Tehdas, Kaksi lähtee, yksi palaa ja Intiaanit ymmärtävät.

YUP on ollut piikkinä suomalaisen populaarimusiikin lihassa jo yli 18 vuotta. Valtavirtaa väistellyt ja omaa tietään tarponut yhtye on lunastanut paikkansa maamme omalaatuisimpana rockorkesterina, joka puhuttelee myös laajempaa yleisöä.

YUP:stä ja edellisestä nuottikirjasta sanottua:

”Teos täyttää niin nuotiokitaristin kuin ammattilaisenkin tarpeet.”
– Suosikki

”YUP:n levyjen sisällön tarkempi kuvaileminen on suomen kielen rajallisilla keinoilla lähes mahdotonta.”
– Rumba

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524716192
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 78
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 16
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.