Blueberry 17 – Mister Blueberry

Charlier, Jean-Michel; Giraud, Jean

Legendaarinen lännensarja täynnä villin lännen mytologiaa ja historian faktoja, sarjakuvan pintakliseitä ja ymmärtävää ihmismielen kuvaa, teknisesti taitavaa maisemakuvan ja lähikuvan kontrastia. Mutta ennen kaikkea elävää ja toimivaa seikkailusarjakuvaa, jota on luettu jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Mister Blueberryssä luutnantti Mike Blueberryä ammutaan raukkamaisesti selkään pokeripelin päätteeksi, ja kaikki luulevat lännensankarin päivien olevan luetut.

Giraudin vastatessa nyt myös käsikirjoituksesta Blueberryn skaala laajenee entisestäänkin. Juonet punoutuvat yhä tiukemmiksi ja monisyisemmiksi, ja koko sarja nousee uudelle tasolle.

Aiemmin julkaistu:
Luutnantti Blueberry, Teräskäsi, Siouxien jäljillä, Kenraali Kultatukka, Chihuahua Pearl, Puolen miljoonan dollarin mies, Ruumiskirstun balladi, Lainsuojaton, Angel Face, Tsi-na-pah, Pitkä marssi, Aaveheimo, Viimeinen kortti, Päätepiste, Arizona Love ja Hopeatähti.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524716468
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.