Varkaiden markkinat

Guillou, Jan

Kesäisen Tukholman yli pyyhkäisee ennennäkemätön rikosaalto. Varkaat iskevät ökyrikkaiden koteihin ja vievät viileän asiantuntevasti mukanaan harkitun valikoiman taidetta, arvoesineitä ja viinikellareiden anteja – sen verran, mitä autotallissa kulloinkin olevaan autoon mahtuu. Tapauksia ryhtyy tutkimaan ylikomisario Ewa Johnsén miehineen.

Poliisin painiessa viinikellariliigan parissa Henric Gundell, arvostetun vakuutusyhtiön toimitusjohtaja, viettää johtoryhmän kanssa yhä enemmän aikaa suljettujen ovien takana. Uransa huipulla hän uskoo olevansa koskematon, mutta varkaiden markkinoilla ei säästy kukaan...

Varkaiden markkinat on osuva kuvaus talousrikollisuudesta, aikamme ilmiöstä. Se kertoo ihmisistä, joista saamme lukea päivittäin lehdistä – rikkaista ja menestyvistä, kauniista ja rohkeista. Heitä vauraus suojelee lain kouralta yhteiskunnassa, jossa vain pikkurikolliset pannaan vankilaan.

Omaelämäkerrallisista romaaneista Pahuus ja Suuri paljastus tuttu kirjailijan alter ego Erik Ponti on jälleen kuvioissa mukana.


Jan Guillou (s. 1944) on ruotsalainen bestsellerkirjailija. Hän on maansa rakastetuimpia ja kiistellyimpiä kulttuuripersoonia, jolta on aiemmin suomennettu mm. romaanit Pahuus (WSOY), Noitien asianajaja (Johnny Kniga), Suuri paljastus, Tie Jerusalemiin, Temppeliherra, Pohjoinen valtakunta ja Arnin perintö (Like).


"Jännittävä kirja kertoo ajastamme, jossa liian monet ovat saaneet liian paljon liian varhain."
- Kotiliesi

"Guillou on vahvassa vedossa."
- Tapio Nevala, Lapin Kansa

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524716499
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.