Tinasotamiehen poika

Pakkanen, Jukka

Löytävätkö isät ja pojat koskaan toisiaan?

Kriston isä Viktor on läsnä poikansa elämässä enää vanhojen päiväkirjojensa sivuilla. Tutkimalla näitä vihkoja Kristo kokoaa palapeliä sulkeutuneesta ja salaperäisestä pappismiehestä, jolle usko oli enemmän ahdistava pakkomielle kuin vapauttaja.

Viktor valitsi nuorena hengenmiehen uran, jottei tuomitsisi isäänsä vaan ymmärtäisi tätä. Nyt hänen aikuinen poikansa puolestaan on oman isänsä jäljillä. Kristo palaa kameroineen Italian Leccoon, jonne he tekivät kerran yhdessä matkan.


Tinasotamiehen poika on Jukka Pakkasen kymmenes romaani ja kahdeskymmenes kaunokirjallinen teos.


"Haluaisin arvottaa romaanin hyväksi, mutta pelkään taas kirjoittavani latteuden. Mielessäni nimittäin kalvaa aavistuksenomainen epäilys, että Tinasotamiehen poika on vielä Muuan Jeesus -teostakin parempi."
– Jussi Aurén, Satakunnan Kansa

"Arvoituksellista, lukijaa uteluttavaa proosaa. Jukka Pakkanen on perimmäisten kysymysten äärellä, syvälle luotaavasti."
– Keskisuomalainen

"Tinasotamiehen pojassa yhdistyy kauniisti kirjailijan rakkaus uskonnollisiin kysymyksiin ja Italiaan. – – Hienosti kirjailija pystyy havainnollistamaan uskon merkitystä sen kielteiseltä kannalta."
– Kiiltomato.net

"Vuoden 2006 antia on romaani Tinasotamiehen poika, joka kaiken kaikkiaan vaikuttaa kirjailijan tuotannon parhaimmistolta."
– Pertti Ehrnrooth, Karjalainen

"Pakkanen on Kalle Päätalon vastakohta. Pakkasen romaanit ovat pelkistettyjä ja tiiviitä. Niistä on imupaperilla kuivattu tarpeeton pois."
– Matti Pitko, Aamulehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524717830
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.