Kalju

Baldwin, Kevin

Kalju mies, vaikka elät hiustesi iltaa, sinun aamusi on vasta koittamassa!

Klanien, pulien, nahkatukkien ja muiden vähähiuksisten oikeuksia on noustu vihdoin puolustamaan. Samalla selvitetään syvällisesti kaljuuden kulttuurista, sielutieteellistä ja sosiaalista historiaa. Yksikään klanipää ei tule toimeen ilman tätä käsikirjaa. Kirjan lukeminen voi jopa saada tuuheahapsisemmat miettimään päivittäistä parturointia. Omaistenkin on syytä olla selvillä suortuvattomuuden suotuisista puolista.

Kaljupäisyyden syyksi on epäilty muun muassa liiallista mieskuntoisuutta, pyöräilyä ja aivotoimintaa. Hoidoksi taas vaikkapa lepakonmaidolla karhentamista, kyyhkynkakkaa tai kastraatiota. Näihin menneisiin ja nykyisiin lieveilmiöihin Baldwin sukeltaa hillittömän hauskalla ja viihteellisellä tavalla, jota ei näin kirjaimellisesti karun aiheen kohdalla malta uskoa.

Kevin Baldwin on kalju mainosmies ja televisiotutkija, joka on aiemmin kirjoittanut kirjoja jalkapallosta. Hänen nimensä on aito. Suomentaja Tuomas Nevanlinnalla puolestaan on hyvinkin tuuhea tukka. Tai ainakin oli, ellei tämä haastava työ ole vienyt hiuksia päästä.

"Päälaen aava, tuo henkilökohtainen kattoterassi, hohtava muna tai kuutamo on miljardien ihmisten kruunu, joten siitä on puhuttava." Turun Sanomat

"Verraton oppikirja, todellista vertaistukea kaljuuntumisen kohtaamiseen." -Tuomas Nevanlinna, Iltalehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524718882
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 5931

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.