Hevivisa - 666 kysymystä hardrockista

Jylhä, Samuel – Karo, Ismo – Ollila, Mape ja Penttinen, Mika

KIVENKOVAA HARDROCKTRIVIAA!

Minkä niminen on Metallican virallinen fan club? Mikä yhtye esitti Suomen Big Brotherin tunnuskappaleen syksyllä 2006? Kuinka monta kertaa sana ”paranoid” esiintyy ”Paranoid”-biisissä? Kuka kuuluisa elokuvaohjaaja on vieraillut Manowar-levyillä?

666 kysymystä sisältävä hardrockvisa keskittyy ilmiömäiseen suosioon nousseeseen hardrockiin. Vuoden järein hevipakkaus kartoittaa hardrockin klassisimpien biisien taustat, kiinnostavimmat anekdootit ja tärkeimmät lieveilmiöt. Kysymyksissä riittää tärppejä niin hardrockharrastelijoille kuin takametsien tiukimmille tiluttajillekin. Hard Rock Hallelujah!

Muista hommata myös Hevivisa - 666 kysymystä deathmetallista!

"[Arvosana] 10. Kevään ja kesän hittituotteen kirjamarkkinoilla soisi mieluusti olevan Liken julkaisema Hevivisa. [...] 666 kysymystä hardrockista on mielenkiintoinen ja hyvä idea, jolle luulisi jatkoakin suotavan. Kesämökillä, illanistujaisissa, keikkabussissa ja vaikka missä löytyy tällaiselle julkaisulle tarvetta."
– Kimmo Jaramo, Sue

"666 kysymystä hardrockista on mielenkiintoinen ja hyvä idea, jolle luulisi jatkoakin suotavan. Kesämökillä, illanistujaisissa, keikkabussissa ja vaikka missä löytyy tällaiselle julkaisulle tarvetta."
- Kimmo Jaramo, Sue

"Kirjojen parissa ja hvyässä seurassa vierähtää varmasti ilta jos toinenkin."
- Markus Laakso, Rumba

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524719490
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.