Sankarimatkailija Helsingin raitiovaunuissa

Kantokorpi, Otso

Sankarimatkailija haluaa kokea uusia asioita, jotka johtavat sivuraiteille. Raitiovaunujen reiteillä pääsee keskelle Helsingin historiaa, arkkitehtuuria, taide-elämää, kansanperinnettä ja yhteiskunnallista keskustelua – arjen estetiikkaa unohtamatta.

Hevosvetoisia vaunuja alettiin käyttää jo 1890-luvulla, ja sähköraitioliikenne alkoi vuonna 1900. Nyt meillä on seitsemän päälinjaa, 71 kilometriä kiskoja ja 122 vaunua. Kaikki tuo on ulottuvillasi, kun hankit vain parin euron matkalipun.

Taidekriitikko, arkkitehtuurin harrastaja ja baarikärpänen Otso Kantokorpi on aikaisemmin kirjoittanut kirjat Sankarimatkailija Tallinnan raitiovaunuissa ja Sankarimatkailijan Neuvosto-Tallinna. Ne ovat olleet suosittuja ja kannustaneet poikkeamaan pieniin baareihin ja kahviloihin, yleisiin saunoihin, museoihin tai muihin julkisiin rakennuksiin, joissa on kiinnostavaa nähtävää tai koettavaa.

Ratikkakierroksia tarjoaa www.stadinratikat.fi "Sankarimatkailija Otso Kantokorven uudessa kirjassa ajellaan raitiovaunuilla ympäri Helsinkiä. Näin päästään joutuisasti keskelle pääkaupungin arkkitehtuuria, viihde- ja kulttuurielämää. Teos on erinomainen opas kaikille, jotka suunnittelevat lomamatkaa Helsingin pyörteisiin. Kantokorpi on koonnut kirjan antaumuksella ja juuri kirjoittajan aito innostus aiheeseen tekee oppaasta niin luettavan. Näiltä sivuilta paistaa iloisesti Helsingin nykypäivä ja myös kaupungin tarunhohtoinen historia. Kantokorven matkaopas on viihdyttävä ja mukaansa tempaava. Tämä teos on tutustumisen arvoinen lukupaketti." – Marko Kumpulampi, Kuopion Kaupunkilehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524719605
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 42

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.