Mistä puhumme kun puhumme rakkaudesta
Ei saatavilla

Mistä puhumme kun puhumme rakkaudesta

Carver, Raymond

Mistä puhumme kun puhumme rakkaudesta on novellikokoelma, jossa pikkukaupunkien enemmän tai vähemmän yksinäiset naiset ja miehet juovat, kalastelevat ja pelailevat ajankuluksi, lämpimukseen ja pitääkseen pimeän loitolla. Tarinat sisältävät rakkautta, ystävyyttä, menetyksiä ja selviytymistaistelua. Tämä on ensisuomennos tästä klassikkokokoelmasta. Suomalainen lukija saattaa hätkähtää: moni tarinoista voisi tapahtua tämän päivän Suomessa. 

Raymond Carver (1938-1988) kirjoitti rehellisesti tavallisista ihmisistä. Tyyliä ja tunnelmaa on kutsuttu "likaiseksi realismiksi". Lauseet ovat tarkkoja ja syviä. Tärkeintä ei aina ole se mitä sanotaan, vaan se mitä jätetään sanomatta. Carverin tyyliä on verrattu myös Ernest Hemingwayhin, Anton Tsehoviin ja Franz Kafkaan. Carver ei itse karsinoinut itseään: "Jokainen suuri tai edes hyvä kirjailija rakentaa oman, omintakeisen maailmansa."

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524832786
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.