Tehdään taidetta

Hurme, Vuokko

Taidekasvatus ei ole monimutkaista. Pienellä vaivalla saat aikaan valtavasti! Tämä vanhemmille suunnattu opaskirja sopii myös niille isille, äideille, kummeille ja mummoille, jotka eivät innostu moni-mutkaisista askarteluoppaista tai kuvittelevat, etteivät osaa piirtää tai laulaa.

Kirjan mutkattomat ideat voi toteuttaa yksinkertaisesti kodin esineitä ja asioita hyödyntäen. Kirjassa on suuri valikoima helppoja ja hauskoja taidekasvatusvinkkejä.

Mukana on aivan uusia sekä jo klassikoksi muodostuneita vinkkejä eri taiteen aloilta kuten sanataide; sadutuksen perusteet ja esinesatu, kuvataide; taidetta pyykkinarulle, luova liikunta ja sirkus; temppurata ja lakanakeinu, käsityö ja rakentelu; tuulihyrrä ja taikataikina, musiikki; taputusleikki ja muovipullot soittimimiksi, draama; käsinukke perheenjäseneksi ja improvisointeja lastenjuhlissa.

Kaikki hauskat, luovat ja helpot taidekasvatusjekut samassa paketissa. Lasten kanssa tärkeintä ei ole lopputulos vaan yhdessä tekeminen!

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524925303
Kirjastoluokka: 798

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.