Perhe ja tunteet

Eerola, Petteri & Pirskanen, Henna (toim.)

Tunteet ovat perhe- ja läheissuhteita rakentava, kiinnipitävä ja hajottava voima. Kaikki perheet ovat omanlaisiaan, mutta tunteet eivät synny vain perheen sisäisessä vuorovaikutuksessa. Yhteiskunta, kulttuuri ja ympäristö lataavat odotuksia niin hyvässä kuin pahassakin. Erilaisiin perhesuhteisiin voi kohdistua ennakkoluuloja, jotka voivat koetella onnellisiakin perheitä.

 

Perhe ja tunteet yhdistää tunteiden ja läheissuhteiden ajankohtaiset kysymykset, kuten suhteiden erilaiset ja uudet muodot sekä niiden muuttumisen läpi elämänkulun. Tarkastelun kohteena ovat muun muassa monikulttuuriset perheet, lasten tunteet, isovanhemmuus, lemmikkieläimet osana perhettä, vankien perhesuhteet sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä edustavat perheet.

Teos kokoaa yhteen ajankohtaisen tieteellisen tiedon ja nostaa esille ne moninaiset tavat, joilla tunteiden kirjo kietoutuu perhe- ja läheissuhteisiin erilaisissa ja erilaisten olosuhteiden muovaamissa arjissa.

”Kaikki läheiset ihmissuhteet ovat jo lähtökohtaisesti muuttuvia ja siten valtasuhteetkin voivat muuttua niin perhesuhteissa, ystävyyssuhteissa kuin parisuhteissa.”

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524954587
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 14.8.30.15
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Gaudeamus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.