Avain suomeen 2

Saarinen, Ella & Salonen, Mirva

Avain suomeen 2 on oppikirja suomen alkeiskursseille ja itsenäiseen opetukseen.

Kirjassa painotetaan luontevaa puhekieltä ja erilaisiin arkisiin tilanteisiin reagoimista. Käytännölliset teemat, kuten asuminen, työllistyminen sekä suomalaiseen yhteiskuntaan kotoutuminen, yhdistävät kielen opiskelun aikuisten opiskelijoiden kohtaamiin tilanteisiin. Tärkeitä rakenteita harjoitellaan osana kielenkäyttötilanteita. Runsaslukuisissa tehtävissä hyödynnetään myös tietotekniikkaa, esimerkiksi älypuhelimia, sekä ohjataan opiskelijoita huomaamaan kielen oppimisen mahdollisuudet ympärillään.

Avain suomeen 2 ottaa huomioon kielenoppijoiden koulutus- ja kulttuuritaustojen erot. Selkeä asettelu, havainnolliset kuvat ja toistuvat tehtävätyypit helpottavat teoksen käyttöä sekä tukevat opiskelutaitojen kehittymistä.

Oppikirja on suunnattu suomen kielen alkeet jo osaaville (A1.3). Se sopii erityisesti kotoutumiskoulutuksen hitaan oppimispolun tarpeisiin mutta myös muille suomen opiskelijoille. Kirjan sisällöt omaksuttuaan opiskelija on saavuttanut vahvan A2-tason ja hän pärjää erilaisissa viestintätilanteissa arjessa ja työssä.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524954891
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: K88

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.