Saturnuksen taakse

Oja, Heikki

 

Nykyajan löytöretkeilijöitä ovat avaruusluotaimet, eivät enää pelottomat merikapteenit. Maapallo on tutkittu ja suuri tuntematon aukeaa aurinkokuntamme muilla planeetoilla ja niiden kuilla. Heikki Ojan uusin teos esittelee avaruusluotainten lentoja ja löytöjä kymmenen viime vuoden ajalta

Avaruusluotaimet ovat tehneet satojen miljoonien kilometrien matkoja planeetoille ja planeettainväliseen avaruuteen ja kamppailleet luonnonvoimia vastaan eri puolilla aurinkokuntaamme. Välillä ne ovat selvinneet vaikeista tehtävistään suunniteltua paremmin. Joskus lennonjohtajien kekseliäisyys on korvannut luotaimissa ilmenneitä vikoja, mutta joidenkin luotainten kohtalona on ollut odottamaton tuho juuri, kun menestys on näyttänyt varmalta.

Saturnuksen taakse kirja tarjoaa paitsi tietoja lentojen vaiheista, myös ajankohtaisen kuvan planeettatutkimuksen uusimmista tuloksista. Kirja sisältää yli kaksisataa tuoretta valokuvaa planeetoista, suurin osa Suomessa aiemmin julkaisemattomia. Kirjoittaja Heikki Oja opettaa tähtitiedettä Helsingin yliopistossa ja hän on toimittanut uutisia Tähdet ja avaruus -lehteen yli 20 vuotta.

Kustantaja: Ursa
Sidosasu:
ean: 9789525329070
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 52
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Ursa

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.