Ilmakehä, sää ja ilmasto
Ei saatavilla

Ilmakehä, sää ja ilmasto

Karttunen Hannu; Koistinen Jarmo; Saltikoff Elena ja Manner Olli

Säätiedon suomalainen perusteos on uudistunut: Ilmakehä ja sää on nyt Ilmakehä, sää ja ilmasto. Suurempi sivukoko mahdollistaa isommat kuvat ja sisältö on laajentunut 505 sivuun. Ilmakehä, sää ja ilmasto esittelee ilmakehän kaikkine ilmiöineen yksissä kansissa.

Kirjassa kerrotaan, mitä sää on, mitkä järjestelmät vaikuttavat sään syntyyn ja mikä Maan ilmakehässä on erityistä. Tuuli, sade tai pouta eivät synny satunnaisesti, vaan johdonmukaisen prosessin tuloksena. Teoksessa kerrotaan myös, miten säätä ennustetaan ja mikä tekee ennusteen laatimisesta ammattilaisen työtä.

Ilmakehä, sää ja ilmasto taustoittaa myös nykyistä ilmaston muutosta ja kertoo uusinta tietoa sen yksityiskohdista. Teos selittää, mitä ilmaston globaalilla ja alueellisella vaihtelulla sekä ilmastotekijöillä tarkoitetaan ja mitkä muutokset kytkeytyvät ihmisen toimintaan. Teos valaisee ilmaston mallintamista ja kertoo, miten nykyisiin varsin tarkkoihin ennusteisiin ilmastonmuutoksesta päädytään.

Runsas kuvitus kannustaa omaan havainnointiin ja kirjan annista hyötyvät niin veneilijät, mökkeilijät kuin ilmailuharrastajatkin. Maantieteellinen sijaintimme määrää ainutlaatuiset sääolomme. Tässä kotimaisten asiantuntijoiden kirjoittamassa kirjassa kerrotaankin säästä juuri suomalaisesta näkökulmasta.

Taivaalla voi myös havaita monenlaista kiinnostavaa katseltavaa ja kirjassa esitellään ilmakehän yleisimmät valoilmiöt selityksineen.

Kustantaja: Ursa
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525329612
Kirjastoluokka: 55.5
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Ursa

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.