Avaruusluotainten ABC

Mäkinen, Jari

Miten upeat kuvat toisilta planeetoilta saadaan? Kuinka robottiluotaimet voidaan lennättää tarkasti kaukaisillekin taivaankappaleille? Mikä on avaruusluotaimen anatomia? Miltä tutkijasta tuntuu, kun luotain rysähtää Marsin pintaan - tai lähettää vuosikymmenen kestäneen lennon jälkeen ensimmäiset tiedot kaukaisen kuun pinnalta?

"Avaruusluotainten ABC" kertoo miten monimutkaiset avaruusluotaimet tehdään ja kuinka ne pystytään ohjaamaan tuntemattomiin uusiin maailmoihin interplanetaaristen etäisyyksien päähän. Kirjassa ratsastetaan luotaimien mukana Auringon luokse ja planeetoille, Kuuhun ja komeetalle sekä uskaltaudutaan aurinkokunnan ulkopuolelle kurottamaan kohti lähimpiä tähtiä.

Tunnettu tiedetoimittaja ja palkittu tietokirjailija Jari Mäkinen on seurannut läheltä luotainlentoja sekä haastatellut useita tutkijoita sekä insinöörejä eri puolilla maailmaa ja pureutuu kirjassa erityisen tarkasti juuri nyt ajankohtaisiin hankkeisiin. Kirjassa on näyttävä, osin ainutlaatuinen kuvitus.

Kustantaja: Ursa
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525329995
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Ursa

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.