Silmät ilman kasvoja - Kauhu filosofiana

Kilpeläinen, Tapani

Epäonnistuneen tieteellisen kokeen vuoksi tietokirja muuttuu hiuksianostattavalla tavalla kärpäseksi. Emme suosittele teosta heikkohermoisille.

Ensimmäinen suomenkielinen kauhun filosofian esitys Silmät ilman kasvoja: kauhu filosofiana sisältää lukuisia sekä mauttomia että raakoja kohtia. Julkaisija ei ole kirjan haitallisuutta arvioidessaan ottanut huomioon, millaisessa yhteydessä ja miten ajatukset kirjassa kuvataan.

Sisällöltään sairaalloinen kirja turruttaa siveellistä arvostelukykyä ja vaikutuksille alttiiden henkilöiden sielullinen tasapaino voi vakavasti häiriytyä. Karmeasti esitetyt ajatuskulut voivat panna herkän lapsen mielikuvituksen liian kiihkeästi liikkeelle moneksi päiväksi ja ehkä vielä enemmän yöksi.

Silmät ilman kasvoja ylittää siveyden ja hyvien tapojen rajat toistuvasti ja laajenevasti, ja aiheen kaameuden valossa sen ilmaisutapa on liian jyrkkä. Kokonaisvaikutukseltaan kirja syö filosofien nauttimaa luottamusta.

Kustantaja: Niin&näin
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525503876
Ilmestymisvuosi: 2015
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): niin&n�in

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.