Kung Po

Silfverberg, Anu

Tyttöystävänsä hylkäämä Reima on hukassa: hän takertuu kaikin voimin menneeseen ja etsii lohtua alkoholijuomista sekä pakkomielteestään filmitähti Susan Sarandoniin. Reima on menestyksekkäästi romuttamassa elämäänsä, kun kaksi tuntematonta ihmistä astuu hänen elämäänsä ja rikkoo hänen rutiininsa. 

Abdi on Reiman ikäinen mies eri maailmasta: perheensä menettänyt laiton maahanmuuttaja, joka kantaa syyllisyyttä omasta henkiinjäämisestään. Maiju puolestaan on hämmentynyt nuori tyttö, joka kompensoi epävarmuuttaan ylenpalttisella toimeliaisuudella. Epätietoisena vielä kehittyvästä identiteetistään ja kyvyistään hän hakee turvaa kahden aikuisen miehen suljetusta maailmasta. Näiden kolmen välille kasvava suhde kyseenalaistaa perinteiset käsitykset perheestä ja kumppanuudesta. Ennen sitä heidän on kuitenkin luovuttava menneestä.

Reiman tarinan rinnalla kulkee hänen entisen kumppaninsa Reetan kertomus. Nainen tarkkailee Reimaa nyt etäältä, yrittää käsitellä tätä pois elämästään. Mutta kumman näkemys todellisuudesta on oikea?

Syyllisyyden ja kivun kestäminen ja oman vaikutusvallan tunnistaminen ovat Kung Po:n tärkeimpiä teemoja. Ihmisten välinen rehellinen kohtaaminen on vaikeaa ellei mahdotonta, mutta se on myös ainoa mahdollisuus. 

Anu Silfverberg, 33, on Helsingissä asuva toimittaja. Kung Po on hänen esikoisromaaninsa.

Kustantaja: Avain/RB
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525524604
Ilmestymisvuosi: 2008

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.