Mannerheim ja ihmissyöjät

Mäkelä, Timo

Suurmies ja suurpeto kohtaavat silmästä silmään!

Mannerheim ja ihmissyöjätiikeri pohjautuu suureen määrään Mannerheim -kirjallisuutta, mukaan lukien hänen omat muistelmansa. Mannerheimin elämänvaiheista on olemassa myös laaja kuva-aineisto, johon tekijät ovat tarkoin perehtyneet. Monet sarjakuvan ruuduista on piirretty melkein suoraan valokuvien perusteella. Teoksen lopussa on luettelo käytetystä kirjallisuudesta ja kuvalähteistä.

Kirja koostuu kolmesta pidemmästä tarinasta, joissa käydään lävitse marsalkka Mannerheimin elämän käännekohtia. Ensimmäinen tarina Ratsastus halki Aasian on kuvaus marsalkan nuoruuden seikkailuista.

Toisessa osassa Mannerheim ja ihmissyöjätiikeri kerrotaan, miten kaukomailta palannut Mannerheim asettui 1920 -luvulla ravintoloitsijaksi Hankoon. Samaa aikaan hän haaveilee tiikerien metsästämisestä Intiassa.

Kolmas episodi Das ist Finnland, sanoi Adolf Hitler sijoittuu kevääseen 1942. Mannerheimin 75-vuotispäivät ovat ovella. Hän aikoo viettää syntymäpäivänsä rintamalla, mutta presidentti Risto Ryti vaatii juhlien järjestämistä. Kaiken lisäksi Hitler ilmoittaa yllättäen tulevansa onnitteluvisiitille.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525602425
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.