Jimbo kiirastulessa

Panter, Gary

Gary Panterin Jimbo on yksi yhdysvaltalaisen vaihtoehtosarjakuvan tärkeimpiä sarjakuvia. Robert Crumbin ohella Panter on vaikuttanut kokonaisten tekijäpolvien syntyyn. Panterin sarjakuvat ovat älykkäitä, kokeilevia ja leikkisiä, sekä samalla rähjäisiä, sekopäisiä ja hävyttömiä.

Jimbon Jumalainen Näytelmä on suuri A3-kokoinen kirja, joka sisältää kaksi itsenäistä Jimbo-teosta: Jimbon Helvetissä ja Kiirastulessa. Kirja on paitsi aivotnyrjäyttävää sarjakuvaa, myös todellinen korkea- ja populäärinkulttuuristen viitteiden keitos. Panter lainaa surutta ja vapaasti kirjan pohjana käytettyä Danten Jumalaista näytelmää, lukuisia vanhoja runoilijoita Miltonista Boccaccioon, muusikoita Tiny Timistä Frank Zappaan, Alice Cooperista Yoko Onoon ja Lennoniin. Amerikkalainen ylilyönti-yhteiskunta ei saa Panterin tussista vähiten huutia.

Suomalaiset saavat harvinaista herkkua, sillä Panterin kirjoja ei ole käännetty monelle kielelle. Tämän venkoilevan teoksen on oivasti suomentanut runoilija Teemu Manninen.

Astukaa siis Jimbon ja tämän ehdonalaisrobotti Kapsäkin mukana valtaisaan hämyrokkikauppakoluun Focky Bockyyn.

VAROITUS! Tämä kirja saattaa muuttaa käsityksesi siitä, mitä on sarjakuva.

Kustantaja: Huudahuuda
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525724196

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.