X-sarjakuvakirja

Äijälä, Läjä

X-lehti omistautui 1990-luvun alussa oudolle suomalaiselle sarjakuvalle. Tämä Läjä Äijälän toimittama, osin piirtämä ja omalla IKBAL-merkillään julkaisema sarjakuvalehti oli sensuroimaton purkaus, jossa yhdistyivät erilaiset alakulttuurit, S/M -seksi ja outsider-todellisuus.

Syyskuussa 2010 julkaistava X-sarjakuvakirja sisältää kaikki lehden päämiehen Läjä Äijälän sarjaan tekemät sarjakuvat, pääosin ensimmäistä kertaa suomenkielisinä; X-lehti julkaistiin aikoinaan pääsääntöisesti englanninkielisenä.

Äijälän X-lehteen tekemät työt ovat synkistä teemoista huolimatta humoristisia, tosin mustaan nahkaan kietaistuja. Näe millainen oli 90-luvun alun Big Brother "The Harley Man Show", miksi ihmeessä Bach pukeutui kumiin ja millaisia harrastuksia Kekkosen ja Elviksen vapaa-aika piti sisällään.

Mm. Terveet Kädet ja The Sultans -yhtyeistä tunnetun Läjä Äijälän (s. 1958) sarjakuvat ovat jäänyt musiikkia vähemmälle huomiolle. Äijälä on sarjakuvantekijänäkin täysin ehdoton eikä hänen piirrostensa ekspressiivisyydelle löydy Suomesta vertaa. X-kirja on suomalaista sarjakuvahistoriaa. Se laittaa varmuudella sukulaisesi punastumaan. Best Finnish Bizarre Comix!

Kustantaja: Huudahuuda
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525724271
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.