Aarne Ankka - Kansankodin pesänjakajat

Christensen, Charlie

Aarne Ankka on palannut Suomeen! Ruotsalaisen kansankodin terävänokkaisin satiirikko aloitti vaappumisen Tukholman kaduilla jo vuonna 1983. Aarne latoo edelleen maan sisäisiä ja ulkoisia asioita ruotuun polttelevan maksan ja kiehuvan sapen avittamina. Baaritiskin kulmalta kajahtaa totuuksia oikealle ja vasemmalle, ylös, alas ja keskelle niin kauan kuin krouvin omistaja Zeke sallii. Mukana ovat myös Aarnen porvarillistunut kaveri Krille ja ikianarkisti, lähes satavuotias ankkamummo Astrid. Sana on vapaa, sen käyttäjät nokitaan!

Alexander Barks alias Charlie Christensen (s. 1958) on Ruotsin suosituimpia sarjakuvataiteilijoita. Hän on tekijänä itseoppinut, esikuvinaan klassiset mestarit Michelangelosta Moebiukseen ja Bellmanista Zappaan. Havaittuaan, että kaukaa näkee lähelle, on Christensen ruotinut ruotsalaista yhteiskuntaa Espanjan Pamplonasta käsin vuodesta 1988 alkaen.

Nelivärinen Kansankodin pesänjakajat sisältää 80 sivua Aarne Ankkaa vuosilta 2014-15. Tuoreimpia tarinoita ei ole julkaistu albumimuodossa vielä edes Ruotsissa. Albumin ovat toimittaneet ja suomentaneet Ville Hänninen ja Vesa Kataisto.

Kustantaja: Zum Teufel
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525754445
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.