Wagnerin olutkirja: Mitä joisin toisin

Juba - Anttonen, Vesa

Kuluneen vuosikymmenen ajan kotimaisilla panimotuotteilla ja Wagnerilla on mennyt hyvin. Wagnerin tunnetuimmat piirteet ovat kaikkien tiedossa, mutta löytyyhän possusta myös herkkyyttä, syvyyttä, ja kekseliäisyyttä. Nämä ominaisuudet sopivat myös moniin viime vuosina Suomessa pantuihin oluihin. Vaikka peruslagerit, Koffit, Karhut ja Lapparit pitävät myyntiluvuissa pintansa, tapahtuu panimosaleissa paljon tuotekehittelyä ja silloin tällöin joku omaperäisempi uutuus nousee lähes wagneriaaniseen kansansuosioon. Wagnerin olutkirja on pantu kotimaisen oluen kunniaksi ja esittelemiseksi. Se sisältää tuotetietoa, tarinointia ja tietenkin maltaisia sarjakuvia hyvän maun ja hyvän tuulen ystäville.

Kukaan muu kuin Wagner ei voisi paremmin sopia kotimaisen olutkirjan mannekiiniksi: olihan jo ensimmäisen, vuonna 1998 ilmestyneen ja yhä maittavan kokoelma-albumin nimi Sikspäkki ja salmiakkia. Vaikka Wagner antaa mallasjuomille suuren arvon, ei häntä 13-vuotisen sarjakuvahistoriansa aikana ole kertaakaan nähty kovin pahassa jamassa. Päinvastoin, syntymähumaloitu possu pitää pikemminkin huolta ongelmaisista ystävistään. Wagnerin olutkirja sisältää tuotetietoa ja maltaisen makoisia sarjakuvia hyvän maun ja hyvän tuulen ystäville.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525768893
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.