Suurin piirtein Samuel

Musturi, Tommi

Suurin piirtein Samuel on on sanaton sarjakuvaromaani ja elämää ja ihmistä käsittelevä sarjakuvallinen runsaudensarvi. Tämä hengästyttävän rikas teos rakentuu lukijan eteen lyhyiden kertomusten ja tuokiokuvien palapelinä. Kirjan päähenkilö Samuel on kalpea, haamunkaltainen sarjakuvahahmo, joka seikkailee värikkäässä maailmassaan, jossa on myös ripaus omaamme. Hän on ympäristölleen lähes näkymätön arkipäivän sankari, joka kommentoi maailmaa omalaatuisilla teoillaan. Samuelin sanattomien sarjakuvien teemoiksi nousevat yksilö kaiken keskellä sekä vapauden käsite. Fragmentaarinen kirja pohtii arkipäivän tekojamme ja valintojamme sekä arvoja näiden takana. Kirjan kantaaottavuus ilmenee teoksen tapahtumissa Samuelin teoissa.

Musturin selkeäviivainen piirros lähestyy toisaalla psykedeelisiä sisäavaruuksia ja toisaalla matemaattista informaatiosuunnittelua. Kirjan rikas värimaailma ja muotokieli toimivat osana teoksen monivivahteista kerrontaa, joka yllättää lukijansa alinomaa. Näe ja koe, miten Samuel on syntynyt ja mitä hän tekee vapaa-ajallaan, miten tanssitaan tangoa ja miten eräskin valkoinen pikkukoira päätyy tämän kaveriksi.

Suurin piirtein Samuel on omalaatuinen sarjakuvateos - se jännittää lukijan näkemään uudella tavalla.

Teos on jatkoa Samuelin matkassa -sarjakuvaromaanille (2009), joka valittiin mm. 1001 kaikkien aikojen tärkeimmän sarjakuvateoksen joukkoon toimittaja Paul Gravettin kirjassa "1001 Comics You Must Read Before You Die". Suurinpiirtein Samuel julkaistaan syyskuussa 2016 samanaikaisesti yhdeksässä maassa ja kevään 2017 aikana myös Yhdysvalloissa.

 

Kustantaja: Boing Being
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525783438
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.