Vapauden kaiho. Songilo stoori

Elo, Aarre; Halinen, Aapeli; Kahila, Heikki; Uhlenius, Jani; Virtanen, Jukka

Laulu- ja soitinyhtye Songilon syntysanat lausuttiin Lahdessa vuonna 1974, kun neljä miestä - Aarre Elo, Apeli Halinen, Jani Uhlenius ja Jukka Virtanen - piti urheilukentällä saman pressun alla sadetta. Päätettiin perustaa laulava ja soittava yhtye, kisälliryhmä. Joukkoon houkuteltiin vielä bassoa soittava uutislegenda Heikki Kahila ja estradikokoonpano oli valmis. 

Loppu onkin sitten suomalaisen viihteen historiaa. Mutta myös yhteiskunnallista vaikuttamista: olihan Songilo suunnittelemassa Urho Kekkosen viimeistä vaalijuhlaa, toimi Mauno Koiviston vaalikiertueen tuottajana, esiintyi yritysten, ammattiliittojen, urheiluväen ja monien muiden tahojen järjestämissä merkittävissä tilaisuuksissa. 

Vapauden kaiho - Songilo stoori on letkeästi kerrottu viiden viihdyttäjän yhteinen taival. Televisiokameroiden edestä äänilevystudioon, kaupunkien suurilta estradeilta maakuntien kesäjuhliin. Keikka-auto kulkee ja juttu lentää, jopa siinä määrin hervottomasti, että osa tarinoista on jo kättelyssä siirrettävä lukijan vastuulle.  

Kustantaja: Kellastupa
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525787122
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 78.99

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.