Intohimoisesta sienestäjästä

Handke, Peter

Peter Handken teos Intohimoisesta sienestäjästä. Tarina sinänsä on viides ja viimeinen hänen ns. Versuch über -sarjastaan. Teos on kuvaus kansainvälisen tuomioistuimen tuomarista, jonka elämänsisällöksi kehittyvät pikkuhiljaa luonnossa kasvavat sienet. Sieniin kohdistuvan intohimonsa myötä hän loitontuu vaimostaan ja lapsestaan, omasta ammatistaan ja lopulta koko yhteiskunnan rakenteista. Hänen persoonansa on ristiriitainen, sillä eristäytymisestään huolimatta hän on erittäin tarkka ulkonäöstään ja pukeutumisestaan.
Kirjan päähenkilön sienituntemuksen ja sienten keruun kautta Peter Handke tuo lukijalle esiin tämän hetken yhteiskunnissa valitsevan kiireen ja ihmisten vieraantumisen luonnosta ja sen myötä luonnollisesta ravinnosta pitkälle jalostetun elintarviketuotannon myötä. Lukijalle kirja tarjoaa mielenkiintoisen matkan myös sienten maailmaan.

Kustantaja: Lurra Editions
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525850567
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.